[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [PVS-Help] Interpreting of "ん" as "±" (or something else?)



I doubt that makes a difference; I use zsh myself.  I'll have to do some
digging to see what else could make this happen.  I'll get back to you
when I learn something.

Regards,
Sam

Ben Hocking <ben.hocking@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:

> ▶ locale
> LANG="en_US.UTF-8"
> LC_COLLATE="en_US.UTF-8"
> LC_CTYPE="en_US.UTF-8"
> LC_MESSAGES="en_US.UTF-8"
> LC_MONETARY="en_US.UTF-8"
> LC_NUMERIC="en_US.UTF-8"
> LC_TIME="en_US.UTF-8"
> LC_ALL=
> 
> The results seem identical. I should probably point out that I’m using `zsh` instead of `bash` if that makes a difference.
> 
> Best Regards,
> Ben Hocking
> ben.hocking@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> 
> 
> 
> 
> > On Jul 11, 2015, at 7:54 AM, Sam Owre <owre@xxxxxxxxxxx> wrote:
> > 
> > Hi Ben,
> > 
> > I just tried a fresh install of PVS 6.0 on Yosemite, with the same
> > results (no errors).  Can you try typing 'locale' at a shell window?
> > You should get something like the following.
> > 
> > Thanks,
> > Sam
> > 
> > LANG=en_US.UTF-8
> > LC_COLLATE="en_US.UTF-8"
> > LC_CTYPE="en_US.UTF-8"
> > LC_MESSAGES="en_US.UTF-8"
> > LC_MONETARY="en_US.UTF-8"
> > LC_NUMERIC="en_US.UTF-8"
> > LC_TIME="en_US.UTF-8"
> > LC_ALL=
> > 
> > Ben Hocking <ben.hocking@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
> > 
> >> I’m running on Mac OS X (Yosemite).
> >> 
> >> Best Regards,
> >> Ben Hocking
> >> ben.hocking@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> >> 
> >> 
> >> 
> >> 
> >>> On Jul 11, 2015, at 7:22 AM, Sam Owre <owre@xxxxxxxxxxx> wrote:
> >>> 
> >>> Hi Ben,
> >>> 
> >>> What platform are you running on?  I tried with and without patches on
> >>> Linux 64 bit, and it always typechecks under SBCL.
> >>> 
> >>> Thanks,
> >>> Sam
> >>> 
> >>> Ben Hocking <ben.hocking@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
> >>> 
> >>>> I cloned the NASA PVS Library and configured my environment to use it, but I still get that same
> >>>> problem. Does the solution possibly rely on the very latest PVS from GitHub as well?
> >>>> 
> >>>> I am using 6.0, and have just cloned the PVS repository itself, as long as SBCL, but got stuck:
> >>>> 
> >>>> • I did figure out that I needed to run autoconf
> >>>> • I also then figured out that my PVSPATH variable needs to end with a trailing “/“
> >>>> • building SBCL depended on having SBCL (or another LISP) already built
> >>>> 
> >>>> I’ll eventually figure out how to build PVS, but just thought I’d let you know that with the default
> >>>> 6.0 PVS and the GitHub NASA libraries the problem persisted for me (on Mac OS X, if that’s relevant).
> >>>> 
> >>>> Best Regards,
> >>>> Ben Hocking
> >>>> ben.hocking@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
> >>>> 
> >>>>   On Jul 10, 2015, at 9:58 PM, MUNOZ, CESAR (LARC-D320) <cesar.a.munoz@xxxxxxxx> wrote:
> >>>> 
> >>>>   Ben,
> >>>> 
> >>>>   This theory type-checks without problem using the patches in the github
> >>>>   version of the NASA PVS Library. Sam recently added the attached patch,
> >>>>   which may have solved the problem.
> >>>> 
> >>>>   Cesar 
> >>>>   -- 
> >>>>   Cesar A. Munoz                             NASA Langley Research Center
> >>>>   Cesar.A.Munoz@xxxxxxxx                     Bldg. 1220  Room 115 MS. 130
> >>>>   http://shemesh.larc.nasa.gov/people/cam    Hampton, VA 23681-2199, USA
> >>>>   Office: +1 (757) 864 1446                  Fax: +1 (757) 864 4234
> >>>> 
> >>>>   On 7/10/15 3:31 AM, "pvs-help-bounces+cesar.a.munoz=nasa.gov@xxxxxxxxxxx
> >>>>   on behalf of Ben Hocking"
> >>>>   <pvs-help-bounces+cesar.a.munoz=nasa.gov@xxxxxxxxxxx on behalf of
> >>>>   ben.hocking@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
> >>>> 
> >>>>       exampleJapanese: THEORY
> >>>>       BEGIN
> >>>> 
> >>>>       真(p_しません: bool): bool =
> >>>>       p_しません;
> >>>> 
> >>>>       しません(p_偽: bool): bool =
> >>>>       NOT (p_偽);
> >>>> 
> >>>>       END exampleJapanese
> >>>> 
> >>>>   <patch-12.lisp>
> >>>>