[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [PVS-Help] PVS on OSX mountain lion



Hi Cesar

Le 22 oct. 2012 à 22:44, "MUNOZ, CESAR (LARC-D320)" <cesar.a.munoz@xxxxxxxx> a écrit :

> I'm running PVS 5.0 (allegro) in Mac OSX Mountain Lion (and have used PVS
> in most intel-based OSX versions) with Aquamacs.
> 
This is the emacs I used too

> First, make sure that the problem is with PVS and not with emacs. Type the
> following in a terminal:
> 
> $ pvs -raw
I have already checked that and the problem is that I get no response at all from pvs-allegro.

I guess that the problem was that the pvs-allegro file was corrupted during 
mac os X migration
I reinstalled it from the PVS site and it seems ok.

> 
> If you get something like:
> 
> International Allegro CL Enterprise Edition
> 8.2 [64-bit Mac OS X (Intel)] (Nov 3, 2011 16:18)
> Copyright (C) 1985-2010, Franz Inc., Oakland, CA, USA.  All Rights
> Reserved.
> 
> This dynamic runtime copy of Allegro CL was built by:
>   [TC8101] SRI International
> 
> ;; Optimization settings: safety 1, space 1, speed 3, debug 1.
> ;; For a complete description of all compiler switches given the
> ;; current optimization settings evaluate (explain-compiler-settings).
> ;;---
> ;; Current reader case mode: :case-sensitive-lower
> ; Fast loading /Users/cmunoz/.pvs.n64fasl
> pvs(1): 
> 
> Then type (quit) and then say y to the question "Do you really want to
> kill the PVS process?"
> 
> This means that PVS is running fine and that emacs is the problem. In that
> case, type
> 
> $ pvs -nw
> 
> If it works, PVS is running with a non-GUI emacs. To set Aquamacs, make
> sure that you have something like:
> 
> export PVSEMACS=/Applications/Aquamacs.app/Contents/MacOS/Aquamacs
> 
> in you ~/.profile.
> 
> Possible errors I have seen in Mac OSX:
> * Spaces in the directory where PVS is installed (the pvs script doesn¹t
> handle them gracefully)
> * PVSEMACS doesn't point to the right directory.
> 
> What is the value of $PVSEMACS?

> 
> Hope that this helps,
> 
Of course it was
> Cesar 
> 
> On 10/22/12 9:23 AM, "Jean-Claude Royer"
> <Jean-Claude.Royer@xxxxxxxxxxxxxxx> wrote:
> 
>> 
>> Hi all
>> I was using PVS on OS X snow leopard and it worked
>> but unfortunately changing to mountain lion
>> the allegro application is stuck.
>> I reinstalled it and tried various options but nothing happens.
>> I think that it is related to bug 1082 from Paul Gloess.
>> Does anybody has an idea or successfully installed PVS on moutnain lion ?
>> 
>> regards
>> 
>> Jean-Claude.Royer@xxxxxxxxxxxxxxx
>> ASCOLA, Mines de Nantes - INRIA
>> + 33 2 51 85 82 05
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
>> 
> 

Jean-Claude.Royer@xxxxxxxxxxxxxxx
ASCOLA, Mines de Nantes - INRIA
+ 33 2 51 85 82 05