[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [PVS-Help] (no subject)



Hi Sjaak,

Did you run bin/relocate after installing?  If so, could you try running

  /home/Sjaak/Applications/pvs42/bin/ix86-Linux/runtime/pvs-allegro

directly?  It should start up and complain that PVSPATH is not set.

Let me know what you find.

Thanks,
Sam

Sjaak Smetsers <s.smetsers@cs.ru.nl> wrote:

> Hi,
> 
> I've just installed pvs on my computer at home but when i try to start
> it, it complains with the message:
> 
> -----------
> 
> Starting pvs-allegro -qq ...
> Can't exec
> program: /home/Sjaak/Applications/pvs42/bin/ix86-Linux/runtime/pvs-allegro
> 
> -----------
> 
> The *Backtrace* says:
> 
> Debugger entered--Lisp error: (error "Could not run PVS")
>   signal(error ("Could not run PVS"))
>   error("Could not run PVS")
>   pvs()
>   load("pvs-load" nil nil nil)
>   eval-buffer(#<buffer  *load*> nil
> "/home/Sjaak/Applications/pvs42/emacs/go-pvs.el" nil t)  ; Reading at
> buffer position 2780
> 
> load-with-code-conversion("/home/Sjaak/Applications/pvs42/emacs/go-pvs.el" "/home/Sjaak/Applications/pvs42/emacs/go-pvs.el" nil t)
>   load("/home/Sjaak/Applications/pvs42/emacs/go-pvs.el" nil t)
>   command-line-1(("-load"
> "/home/Sjaak/Applications/pvs42/emacs/go-pvs.el"))
>   command-line()
>   normal-top-level()
> 
> -----------
> 
> Any suggestions? I already disabled the selinux (in the config file) but
> that doesn't change anything.
> 
> May regards,
> 
> Sjaak Smetsers
> 
> University of Nijmegen